Бакалавр
Подати пропозицію
081 Право
Співпраця з працедавцями
Освітньо-професійна програма
Профіль освітньо-професійної програми
Форма атестації здобувачів освіти
Матриця відповідності програмних компонент компанентам ОП
Матриця забезпечення програмних результатів навчання відповідними компонентами ОП
Перелік компонент та їх структурно-логічна послідовність
Освітні компоненти
Екологічне право
Основи права Європейського Союзу
Господарське процесуальне право України
Корпоративне право
Кримінальне право України
Кримінально-виконавче право України
Кримінологія
Міжнародне приватне право
Право соціального забезпечення України
Судова риторика та тахніка дебатів
Сімейне право України
Цивільне право України
Цивільне-процесуальне право України
Земельне право України
241 Готельно-ресторанна справа
Співпраця з працедавцями
Результати опитування стейкхолдерів
Відгук від директора ресторану «Галич»
Відгук від менеджера з розміщення та бронювання ПрАТ "Тернопіль-готель"
Відгук начальника Управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради
Відгук від менеджерки готелю «Avalon Palace»
Відгук директора Тернопільського міськрайонного центру зайнятості
Бази виробничої практики для студентів
Імплементація міжнародного досвіду
Освітньо-професійна програма
Профіль освітньо-професійної програми
Форма атестації здобувачів освіти
Матриця відповідності програмних компонент компонентам ОП
Матриця забезпечення програмних результатів навчання відповідними компонентами ОП
Перелік компонент та їх структурно-логічна послідовність
Освітні компоненти
Обов’язкові компоненти
Філософія
Історія української культури
Організація ресторанного господарства
Українська мова (за проф. спрямуванням)
Іноземна мова (за проф. спрямуванням)
Соціологія та психологія
Правознавство
Безпека життєдіяльності з основами охорони праці
Вища математика
Економічна теорія
Інформаційні системи та технології
Харчова хімія
Мікробіологія
Вступ до гостинності
Товарознавство
Технологія продукції ресторанного господарства
Санітарія та гігієна
Підприємництво
Організація готельного господарства
Економіка підприємств сфери обслуговування
Управління розвитком готельно-ресторанного комплексу
Бухгалтерський облік та звітність підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному бізнесі
Управління проєктами в готельно-ресторанному комплексі
Бізнес-планування у готельно-ресторанному господарстві
Правове регулювання діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Менеджмент та маркетинг готельно-ресторанного господарства
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Курсова робота "Технологія продукції ресторанного господарства"
Міждисциплінарна курсова робота
Міждисциплінарна курсова робота
Навчальна практика "Вступ до фаху"
Навчальна практика (комп'ютерна)
Виробнича практика (організаційно-економічна)
Виробнича практика (професійно-орієнтована)
Вибіркові компоненти
Зарубіжний сервіс
Сервіс закладів готельно-ресторанного бізнесу
Етнічні кухні
Кулінарна етнологія
Готельна індустрія України
Рекреаційні комплекси світу
Менеджмент персоналу готельно-ресторанного підприємства
Управління персоналом готельно-ресторанного підприємства
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Стандартизація, сертифікація, ліцензування
Етикет міжособистісної комунікації у готельно-ресторанній сфері
Діловий етикет міжособистісного спілкування у готельно-ресторанній сфері
Фінансове забезпечення діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу
Фінанси підприємств сфери обслуговування
Управління витратами та цінова політика готельно-ресторанного комплексу
Ціноутворення у готельно-ресторанному господарстві
Організація виставкової та ярмаркової діяльності
Організація анімаційних послуг
Курортологія
Санаторно-курортна справа