Фільтрувати матеріали за датою: березня 2021

Підсумкова конференція eTwinningPlus Ukraine 2019

9 грудня 2019 року відбулась підсумкова конференція eTwinningPlus Ukraine, на яку традиційно запрошують володарів Європейської Відзнаки якості. Однією з них була наш вчитель Турчин Оксана, яка разом зі своїми учнями здобула European Quality Label за роботу над проєктом «Our Cultural Heritage – where the Past meets the Future».

Опубліковано в Події

Тренінг для амбасадорів програми eTwinningPlus Ukraine

9 червня 2019 року Оксана Турчин, амбасадор Тернопільської області, відвідала очну сесію-тренінг для амбасадорів програми eTwinningPlus Ukraine. Серія воркшопів та спілкування з однодумцями однозначно сприятимуть роботі над новими проєктами!

Опубліковано в Події

Міжнародна конференція eTwinning/Erasmus+
«Changing school culture. Towards a democratic school»

15-18 травня 2019 року Турчин Оксана Миколаївна, вчитель англійської мови гімназії "Гармонія", амбасадор програми eTwinning в Тернопільській області, мала честь представляти Україну на міжнародній конференції eTwinning/Erasmus+ “Changing school culture. Towards a democratic school”, що відбувалась у м.Лімасол, Кіпр. Дні були насичені лекціями та воркшопами, а також приємними знайомствами з освітянами з 22 європейських країн.

Опубліковано в Події

Представлення програми eTwinningPlus в ОДА

11 квітня 2019 року відбувся офіційний візит Представництва ЄС в Україні до міста Тернопіль. В рамках інформаційної кампанії представники Європейського Союзу в Україні презентували представникам місцевої влади освітні можливості співпраці Європейського Союзу та України.

Учасниками заходу були заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Леонід Бицюра, заступник голови облдержадміністрації Юрій Юрик, методист Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, амбасадор програми eTwinning Plus в Тернопільській області Оксана Турчин, представники неурядових організацій, освітяни міста та області.

Презентувалися довгострокові програми та проекти в сфері бізнесу, освіти і культури, такі як COSME, Enterprise Europe Network, Horizon 2020, Erasmus+, EU Study Days та ін. Про можливості реалізації міжнародних проектів в рамках освітньої програми ЄС eTwinning Plus та масштабної співпраці з європейськими освітніми закладами розповіла Оксана Турчин.

Опубліковано в Події

Підсумкова конференція eTwinning Plus

27 грудня 2018 року за сприяння Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, PSA Ukraine та Європейської комісії у м.Київ відбулася підсумкова щорічна конференція eTwinning Plus.

Учасниками конференції стали вчителі та директори шкіл, що виграли European Quality Label. Три вчителя міста представляли Тернопіль, серед них і вчитель гімназії «Гармонія» Турчин Оксана Миколаївна з відзнакою за роботу над проектом “Europe greets Europe”. Директор гімназії Балан Галина Михайлівна нагороджена Подякою за підтримку та сприяння розвитку eTwinningPlus в Україні.

Опубліковано в Події
Сторінка 1 із 11

Контактна інформація

  • Адреса Тернопіль, вул. Б.Хмельницького, 15
  • Тел.: (0352) 25-76-49, (0352) 52-13-72,
  • Email: garmonija.gimnazija@gmail.com

Про нас кажуть

Top